2011. október 13.

Vizsgálódás

Az utolsó bejegyzésemben írtam, hogy fül vizsgálatra kell mennünk, ezen felül, ultrahangos vizsgálatra, és ortopédiára is.
Elsőnek az ortopédiát tudtuk le október 6-án. A Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztályára mentünk. Nagyon gyors vizsgálat volt, a doki kifejezetten sietett. A pici babákat 11-12 óráig soron kívül veszik, addig mindenkinek várnia kell, még ha reggel óta van ott, akkor is. Ezért sietett nagyon, mert már majdnem dél volt. De a gyors vizsgálattal ami annyi volt hogy szétnyitotta a lábát hamar kint is voltunk. 5 hónaposan kontrollra kell majd vissza hozni a lánykát. Ja és az egyik kis bokájára mondta, hogy tornáztassam, meg is mutatta mi módon.
Következőnek koponya, és hasi ultrahang következett október 10-én. Vecsésre mentünk az egészségházba, új építésű az egész és gyönyörű. sorszámhúzás, kellemes ülőhelyek, szép környezet. Nagyon tetszett. Noémi sem panaszkodott.:) Itt is minden a legnagyobb rendben volt, minden negatív. A Doktor Néni még meg is dicsérte a babánkat, hogy milyen jól tűrte a vizsgálatot.:)
Fülvizsgálatra pedig szintén a Heim Pálba kellett volna mennünk, de a szomszédban lakó jó ismerőseink, akiknek a kisfiúk sajnos halláskárosult azt ajánlotta hogy a Tűzoltói utca Gyermekklinikára menjünk inkább. Így is lett! Október 13-án jártunk ott. Fülészetre azért kellett menünk, mert Noémi egyik fülecskéjét nem tudták a kórházban megnézni rendesen. Na itt sikerült, és ez is rendben volt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése