2012. május 21.

Májusban

Hónap végén megyünk le Tápiószentmártonba a nyaralóba! Reméljük jó idő lesz, és tudunk már strandra is menni. Nagyban készülődök már, vettem a Manónak naptejet, és úszópelust is.
Május 3-án:
Noémi két napja feltérdelget, nem tudom mi lesz ebből?! Kúszás megvan, mászás még nincs, csak négykézlábazás, és most ez a térdelés valamibe felkapaszkodva. Bár túl sűrűn még nem csinálja!
Kibújt a másik felső fogacskánk is, a bal felső! Ez is megvan, aránylag jól viselte, aludt is este meg minden. Viszont amióta beütött meleg nagyon rosszul alszik éjszaka. Többször is kel, forgolódik. Talán melege van, nem tudom. Nálunk nagyon meleg van az emeleten van 27 fok is. Nem tudom a meleg teszi e, vagy netalántán újabb fogacska van úton? Mit gondoltok? Mert Ő jó alvó, nem szokott már kelni! Amíg a foga jött addig is aludt, kb egy hétig evett csak kevesebbet, de már az is visszaállt!
Másik furi dolog, aminek szintén nem tudom van e köze a rossz alváshoz az pedig az, hogy szörcsög! Nem tudom mivel csinálja, az orrát már sz*rá szívtuk, de semmi nem jön, tegnap óta csinálja. És ma már köhög is, de az orrából semmi nem jön. És nem folytonos, csak időnként hallom, elég ritkán. Lehet a torkával csinálja? Vmi lepedékre tippelek.
Ja és egy horror lett az altatás, mert folyton felül ha lerakom az ágyba, és nem alszik el. Visszafektetem, és erre újra felül, és ezt játsszuk!:)

Két este óta egy ujjatlan bodyban alszik csak, de ettől meg úgy fossok. Mivel nehezen alszik el jelenleg, és össze- vissza ficeg, meg forog takaró meg nincs rajta. Vagy ha rárakom kicsit a lábára 5 perc múlva már lent van.
 Másik téma nállam mostnság a cipő kérdés! ez minden anyukánál előjön, nem is egyszerű a kérdés.
Jelenleg a puha talpúak felé húzok, és tuti ki is próbáljuk majd, ha itt az ideje.
Május 14:
Noémi nálunk már nagyon térdel ahol csak lehet, mászást még nem produkált, csak kúszik! Kúszik, ül, és térdel, és áll négykézláb is, de mászás még nincs belőle! És a legújabb, ma reggel, csak pár másodpercre, de felállt a kiságyban! Azóta nem is csinálta többet! Aztán később kicsivel ez is beindult, és ahol lehet kapaszkodni feláll a leányzó!:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése