2012. február 21.

Februárban...

Az alma nem volt nyerő
Visszatért a hozzátáplálás! Kezdjük el újra hátha most összejön!:)
És haladunk ám szépen, alma nem nyerő, viszont az őszibarack nagyon bejött, két nap alatt egy üveggel benyomott. Vettem üveges sárgarépa pürét, ééés ízlik neki, bár nem olyan tempóban eszi mint az őszít, de lecsúszik. És vettem egy ugyan ilyen répa-burgonyásat is. Azt még nem kóstoltuk. A tejpép is bejött közben, pedig elsőre azt sem szerette. Úgy látszik barátkozik ezzel a dologgal. És kekszet is rágtunk már. Almába fogok neki reszelni hátha úgy rákap arra is.
Február 14-re ez a tényállás:
Ettünk már: alma, őszibarack, répa, krumpli,sütőtök, répa krumpli vegyítve is.
Forogni már elég ügyesen teszi, oda, és vissza is, csak nem túl sűrűn gyakorolja még.
A hónap második felében ettünk már céklát is, ami szintén ízlett neki. És vettünk ilyen gyümölccsel elkészíthető babáknak való zabpelyhet, hát azt is imádja!:) Viszont itt még nem jött be neki a húslevesből kivett krumpli és répa. Szerintem túl ízes volt még neki ekkor.
Na ennyit az evésről! Íme még pár kép, meg egy videó is:

Babakeksz hmmmm....
A cékla ízlett ám
 A barack fincsibb mint az alma volt 

És ami még újdonság az az, hogy Dédi papink játszik nekünk szintin, és Noémi imádja! Teljes csodálattal nézi Őt ahogy játszik, és néha Ő is bele-bele nyúl, a vége természetesen alvásba megy át, és nem is a lágy dallamokra!:)
Már néha maga alá húzza a térdét, és ilyenkor a fejét belefúrja az ágyba, ezt általában elalvás előtt csinálja sokszor, mint aki tiltakozik az alvás ellen.

Dédi Papánknak Nagyon Boldog Szülinapot!!!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése