2012. február 22.

6 hónapos

Hát eljött ez a nap is! Noémink 6 hónapos lett!:)))
Pucéron olyan 7100 gramm, és védőnénik szerint 69 centi tömör gyönyör. Egy kis vigyorgombóc, állandóan csak mosolyog ha olyan a kedve. A kacagásért azért még meg kell dolgozni, nem adja csak úgy! Idegenekkel már óvatos, idő kell míg bemelegszik. Néha sírás is van ilyenkor.
Imád a hintájában nézelődni és játszani, szereti a játszószőnyeget is. Imád ölben lenni, és sikongatni, de azt nagyon. Néha olyan frekvenciákat talál meg, hogy az ember füle is megérzi. Van egy nagyon kedves kis labdája, azzal sokáig elvan, de bármivel eljátszik. Főleg ami csörög, zörög, csattog. Ilyen például a popsitörlős zacskó is!:) Forogni már tud ide-oda, de nem nagyon gyakorlója. Így még nem nagyon mozog semerre. Pont emiatt megy a hason lévő gyakorlatozás körülvéve játékokkal. Van már saját távirányítója is, mert megvan érte veszve.
Imádja a földszinten lakó dédimamit, és dédipapit, minden nap játszanak ám. Dédi pedig bőszen tanítgatja arra hogy az legyen az első szó hogy dédi. Állítólag a Dé már megvan. Én még nem hallottam!XD
Kajaügy! Ettünk már, répa, krumpli, sütőtök, alma, cékla, zabpehely, vaníliás tejpép, de kóstoltuk már a mandarint is! Általában azért mindent megeszik. Most már nem ódzkodik tőle.
Hajacskája még mindig nem túl sok, de kifejezetten alakulgat.
Alvásfronton úgy állunk hogy napi kétszer alszik, jobb esetben 1-1 órát, rossz esetben kevesebbet. Este azért olyan 20:30 körül alszik, és kb 4 körül kell elsőnek. De most volt már három eset hogy 6 és fél 7 körül kelt. Mit ne mondjak! Isteni!:) A 4 órásnál eszik, és alszik is tovább! a másik esetben már nem nagyon akar visszaszundizni.
Kb ilyen féléves a kis Mutyurka!:)))
Fürdeni nagyon szeret főleg fröcskölni, és bár nem tudom miért de az utóbbi egy hétben ha egy kicsit messzebb megyek és otthagyom a kádban sírni kezd! Remélem nem marad így, mert idáig ezt nem csinálta. És még a mosakodásrongyit imádja szívni ilyenkor. Pedig nem finom!:)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése