2012. július 15.

Csak úgy, egy kis helyzetjelentés

Mostani helyzet nálunk! Noémi alvása az elmúlt egy hétben helyrejött, végre újra átalussza az éjszakákat. Nagyon jön a hatodik foga, már az ínye is fel van repedve, rág mindet ezerrel, és nem két napja nem hajlandó megenni az ebédre szánt főzeléket. Aminek nem nagyon örülök, de ez van jelenleg. Remélem csak a foga miatt van, és nem azért mert kezd finnyáskodni. Szó szerint köpi ki, és még fújja is szét, hogy mindenhová jusson belőle. Alakul ám a kis akarata, ha elveszel valamit tőle sírva fakad, ha nem úgy van valami ahogy Ő szeretné sír, de szerencsére könnyen megnyugtatható, és elterelhető a figyelme, így nem sűrűn történik balhé. Nagyon ügyesen ácsorog, néha már egy egy pillanatra megfeledkezik magáról, és elengedi a kapaszkodót, és megáll magától. Bútorok mentén már nagyon gyorsan közlekedik, mászás közben meg szinte fut, már ha lehet olyat négykézláb csinálni.:)
Egyre többet dumál érthetetlen szavakat, de volt már egy egy utánzó szó is, kop-kop, hóruk, ezerrel megy most a mama is. És a legújabb a tuka, ami szerintem a kutya, de lehet tévedek. Ezek mellett rengeteg szót mond, de azt csak a maga nyelvén.
ezt a nagy meleget nehezen viseltük, jó most ez az enyhülés. Noémi is nagyon izzadt, éjszaki is nehéz volt úgy aludnia, akkor amiatt keltünk.
És akkor íme pár napokban készült fénykép:


Az új sapim

Vagányan

Lopott éjszaki pillanat

Már így is alszom éjszaka

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése